06 - 48 58 94 54

Langer thuis wonen

Het is vandaag de dag niet ongebruikelijk voor senioren om in hun eigen huis te willen blijven wonen. Helaas is de realiteit dat de meeste huizen niet geschikt zijn voor bewoners op leeftijd. Seniorenwonen.nl wil hier verandering in brengen. Met een breed scala aan specialisten en ervaren bouwbedrijven achter zich kunnen zij een huis voorzien van alles waar oudere bewoners behoefte aan hebben. U kan langer thuis wonen in de omgeving waar u aan gewend bent. Bereid uw huis voor op uw oude dag met een aangepaste badkamer, keuken en meer.

Ouderen kunnen nu langer thuis wonen met intelligente aanpassingen

Ieder deel van het huis kan worden aangepast zodat ouderen langer thuis kunnen wonen. Veel voorkomende problemen zijn vaak te vinden in de keuken en badkamer. Hier kunnen intelligente aanpassingen worden gemaakt om de keuken beter geschikt te maken voor senioren. Een paar goede voorbeelden hiervan zijn aangepaste kranen en een keramische kookplaat. Met een limiet op de warmte van het water voorkomt u ongelukken. Een keramische kookplaat is stukken makkelijker schoon te houden dan een gasstel. Er zijn ook opties voor het aanpassen van de keukenkastjes om ze binnen handbereik te houden. Langer thuis wonen is zo een stuk eenvoudiger.

Ook de badkamer kan van onder naar boven worden aangepast. Antislip oppervlakken en beugels geven u houvast en voorkomen ongelukken. Daarnaast kunnen douche en bad worden aangepast om er makkelijk in en uit te komen. Waar gewenst kan zelfs de hele badkamer verplaatst worden naar de benedenverdieping. Met deze grondige aanpassingen wordt langer thuis wonen voor ouderen zeer eenvoudig. Soms is een aangepast huis alleen echter niet genoeg.

Het is goed mogelijk dat u op een gegeven moment hulp nodig gaat hebben bij het huishouden en het dagelijks leven. Een mantelzorger zal u te hulp staan bij deze taken. Het zou erg handig zijn als deze dicht bij u in de buurt woont. Met behulp van een zogeheten kangoeroewoning wordt dit een stuk makkelijker gemaakt. In deze woningen worden twee zelfstandige woningen met een trap of tussendeur verbonden. U woont zo direct naast uw mantelzorger en kan op die manier langer thuis wonen.

Seniorenwonen.nl, comfort voor uw oude dag

Geniet in alle rust van uw oude dag en maak gebruik van onze diensten om uw woning aan te passen. Met een paar slimme wijzigingen kan u nog jarenlang gebruik maken van uw huis. Met steeds vaker overvolle tehuizen als alternatief kiezen veel ouderen eieren voor hun geld. Ze passen hun huis aan om langer thuis wonen te realiseren. Dankzij dit team van vakmensen kan ook u gemakkelijk aan deze aanpassingen komen. Kijk snel op onze website en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. Ongeacht de schaal van de klus, Seniorenwonen.nl maakt van ieder project een prachtig resultaat.

Seniorenwonen.nl

Seniorenwonen.nl is er om senioren zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen op een zo comfortabele mogelijke manier.
Dit wordt gerealiseerd door u een veilig en comfortabel gevoel te geven door middel van onze diensten en producten.Contact Informatie

Nobelhof 3, 1834VA Sint Pancras

+31 (0)72 - 58 25 684

info@seniorenwonen.nl


© 2019 Seniorenwonen.nl | alle rechten voorbehouden