06 - 48 58 94 54

Mantelzorg Woningen

Wanneer u niet meer zo goed ter been bent en hulp nodig heeft bij uw dagelijkse taken is het handig om een mantelzorger of familielid in de buurt te hebben. Anderszins is het mogelijk dat u alleen tijdelijk wat minder goed ter been bent als gevolg van bijvoorbeeld een operatie. In deze situaties is een zorgwoning goed toe te passen. U kan tijdelijk bij uw familie wonen in een aangepaste omgeving die rekening houdt met uw persoonlijke lichaamsklachten en beperkingen. Met moderne bouwkunde kunnen deze ruimtes gemakkelijk opgeleverd worden in hun geheel. Met vele verschillende mogelijkheden en eindeloze aanpasbaarheid kan u een zorgwoning vinden die geheel op u is afgestemd.

Wat is een Mantelzorgwoning?

Zorgwonen is een relatief nieuw concept, maar is gegrond in een oeroud begrip. Wanneer u op uw oude dag een tijdje wat minder ter been bent kan u terecht bij uw familie. Er is echter niet altijd ruimte voor een extra bewoner en doorgaans is hun huis niet op u aangepast. Met een zorgwoning omzeilt u deze problemen moeiteloos, ook als er maar een tijdelijke oplossing nodig is. U kan voor deze mantelzorgwoning zelfs een stukje subsidie krijgen, aangezien u met deze investering langer zelfstandig kan blijven. De WMO bespaart op termijn veel geld en u kan in alle rust van uw oude dag genieten met uw familie.

Een mantelzorgwoning bouwen is met moderne methoden kinderlijk eenvoudig. De unit wordt van te voren opgebouwd en aangepast op uw specifieke behoeften. Deze opbouw bestaat uit een slaapkamertje, woonkamertje en natte cel. Eventueel kan een keukentje ingebouwd worden. Het geheel wordt geheel naar bouwstandaard geïsoleerd en als één eenheid opgeleverd. Met een kraanwagen wordt de unit van een vrachtwagen naar zijn bestemming verplaatst: de tuin van uw mantelzorger. Gas, water en licht worden voor u aangesloten. De zorgwoning in de tuin wordt, wanneer deze niet langer nodig is, weer netjes uit de tuin gehesen en op een vrachtwagen geladen voor hergebruik.

De voordelen van deze constructie zijn aanzienlijk. U krijgt zorg dicht bij huis en het kan op korte termijn geregeld worden. Ideaal voor wanneer u tijdelijk slechter ter been bent als normaal. Ook heeft u voor deze woningen geen stapel vergunningen nodig.

Seniorenwonen.nl, maak uw huis geschikt voor uw oude dag

Voor het regelen van een zorgwoning en professioneel advies voor het kiezen van de juiste unit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de contacten om u een mooi afgestemde zorgkamer te bezorgen. Deze kan niet alleen op uw zorgbehoeften ingesteld worden, maar ook voorzien van een nette afwerking naar keuze. Wanneer de zorgkamer niet meer nodig is kan deze gemakkelijk uit de tuin getild worden en elders ingezet worden. Neem snel contact op met Seniorenwonen.nl en ontdek de mogelijkheden voor u.

Seniorenwonen.nl

Seniorenwonen.nl is er om senioren zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen op een zo comfortabele mogelijke manier.
Dit wordt gerealiseerd door u een veilig en comfortabel gevoel te geven door middel van onze diensten en producten.



Contact Informatie

Nobelhof 3, 1834VA Sint Pancras

+31 (0)72 - 58 25 684

info@seniorenwonen.nl


© 2019 Seniorenwonen.nl | alle rechten voorbehouden