06 - 48 58 94 54

Onderhoud Woning en Tuin

Ook uw woning en tuin is onderhevig aan veroudering en dient zowel binnen als buiten goed onderhouden te worden om het woongenot zo aangenaam mogelijk te maken.

Indien uw de woning niet goed onderhoud dan kan dit vervelende situaties met zich meebrengen, er kan lekkage ontstaan, houtwerk kan gaan rotten of u kunt uitglijden / struikelen in uw tuin, doordat er vuil aanwezig is of straatwerk er niet strak in ligt.

Het is belangrijk bij het onderhoud dat er na word gedacht over de toekomst, dat uw woning en tuin zo wordt onderhouden dat u zich geen zorgen hoeft te maken om vervelende situaties.

Wellicht zijn er aanpassingen benodigd die het voor u gebruiksvriendelijker maken in en rondom u woning, Seniorenwonen.nl zal u hier in adviseren en mogelijke verbeteringen om de comfort en veiligheid te waarborgen bij u aandragen. Waar mogelijk proberen wij onderhoudsarme systemen toe te passen die uiteindelijk resulteren in lagere onderhoudskosten maar wel een kwaliteitsverbetering zijn!

Voor het onderhoud van uw woning en tuin hebben wij een gespecialiseerde onderhoudsdienst om dit te realiseren. Voor meer informatie kunt u gerust even bellen!


Seniorenwonen.nl

Seniorenwonen.nl is er om senioren zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen op een zo comfortabele mogelijke manier.
Dit wordt gerealiseerd door u een veilig en comfortabel gevoel te geven door middel van onze diensten en producten.Contact Informatie

Nobelhof 3, 1834VA Sint Pancras

+31 (0)72 - 58 25 684

info@seniorenwonen.nl


© 2019 Seniorenwonen.nl | alle rechten voorbehouden