06 - 48 58 94 54

Veiligheid

Buiten het feit dat uw woning bescherming moet bieden voor uw eigen persoonlijke toestand is het ook belangrijk dat uw woning u bescherming bied tegen derden. Hiervoor bieden wij u een uitgebreid pakket aan om uw woning tegen derden te beveiligen (inbrekers die vooral onze ouderen als makkelijke prooi zien).

Het zou zomaar kunnen zijn dat u woning niet meer voldoet aan de huidige eisen om inbrekers te weren, het is dan verstandig om uw woning te laten controleren door een erkend PKVW bedrijf (Politiekeurmerk veilig wonen). Met een keurmerk weet u dat u kwaliteitsproducten krijgt. Zowel de sloten als de montage ervan. Maar ook de PKVW-expert zelf staat voor kwaliteit. Een beveiligingsbedrijf wordt niet zomaar een erkend PKVW-bedrijf. Ook hier zijn eisen voor. Dit valt allemaal onder het keurmerk.

De voordelen van een beveiligde woning volgens het Politiekeurmerk:

  • De kans op een geslaagde inbraak is tot wel 90% minder.
  • De complete beveiliging van uw huis wordt nagelopen, ook brandveiligheid met rookmelders en verlichting in en om uw huis.
  • Korting op uw inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars.
  • Een betrouwbaar en erkend PKVW-expert komt bij u thuis.

Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden om u woning te voorzien van beveiliging, denk aan camera’s, alarm installaties of tijdschakelaars voor de verlichting als u niet thuis bent.

Voor elk probleem is een oplossing en daarvoor bent u bij seniorenwonen.nl aan het juiste adres, dus schroom niet en geef gerust een belletje.

Seniorenwonen.nl

Seniorenwonen.nl is er om senioren zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen op een zo comfortabele mogelijke manier.
Dit wordt gerealiseerd door u een veilig en comfortabel gevoel te geven door middel van onze diensten en producten.Contact Informatie

Nobelhof 3, 1834VA Sint Pancras

+31 (0)72 - 58 25 684

info@seniorenwonen.nl


© 2019 Seniorenwonen.nl | alle rechten voorbehouden