06 - 48 58 94 54

Woningaanpassingen

Uw huis aanpassen op uw oude dag kan op ontstellend veel manieren. Van de bekende stoeltjeslift op de trap tot antislip oppervlakken in de badkamer en keuken. Alles kan voor senioren worden aangepast met lichtere varianten en op afstand bedienbare ingebouwde motoren. Ook het veranderen van de hoogte van bijvoorbeeld keukenkastjes en plantenbakken helpen u rustig uw oude dag door te komen. Via Seniorenwonen.nl vindt u allerlei mogelijke woningaanpassingen voor uw huis.

Een breed assortiment woningaanpassingen voor u

Een aangepaste woning komt in vele soorten en maten. Buitenshuis kunnen we de paden voorzien van opstaande randen en loopverlichting. Ook kan de bestrating worden bewerkt of vervangen voor een onderhoudsvrij alternatief. Eventuele afstapjes worden omgezet naar vloeiende hellingen en deuren van stallingen en bergruimtes worden voorzien van automaten. Zo krijgt u een aangepaste woning, ook als u een rolstoel nodig heeft. Andere hulpmiddelen voor ouderen zijn veel te vinden in de badkamer en keuken.

Een aangepaste badkamer is één van de meest voorkomende wijzigingen die wij leveren. Hierbij kunnen we uw badkamer voorzien van verschillende maatregelen om bijvoorbeeld uitglijders te voorkomen. Een bad of douchecabine uitgerust met beugels en een douchestoel helpen u om in controle te blijven van uw dagelijks leven. Ook een aangepast toilet en wastafel laten u op uw oude dag nog gewoon de dagelijkse dingen doen. Verder vervangen wij de gladde vloertegels met antislip matten zodat u stevig op uw voeten blijft staan, ook als deze nat zijn. Badkameraanpassingen voor senioren kunnen geheel op uw wensen afgesteld worden.

In de keuken kunnen we kastjes en lades aanpassen op bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. Andere woningaanpassingen voor senioren in de keuken zijn geavanceerde kookplaten. Met een keramische plaat of een inductiekookplaat kan u naar hartenlust koken. Inductiekookplaten zijn bovendien ook erg veilig in het gebruik, door de unieke manier van verhitten. De plaat zelf blijft niet lang warm. Tenslotte kan de kookplaat van een timer worden voorzien. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u hem per ongeluk een keer de hele nacht aan laat staan.

Seniorenwonen.nl, uitgebreide expertise en oog voor detail

Er is veel interesse voor woningaanpassing vanuit de WMO. U kan immers vele jaren langer op uzelf blijven wonen en voor uzelf blijven zorgen. Een beetje investering in wat slimme woningaanpassingen verdient zichzelf dan ruim terug. Een praktische oplossing voor een steeds grijzer wordend Nederland. U kan in alle rust genieten van uw oude dag thuis of in de tuin met een glaasje wijn. Seniorenwonen.nl helpt om u te voorzien in deze woningaanpassingen met deskundig advies. Ons team van specialisten neemt voor u ieder aspect van uw huis onder handen om deze goed voor te bereiden op senioren. Neem snel contact op en zie wat wij voor u kunnen doen.


Seniorenwonen.nl

Seniorenwonen.nl is er om senioren zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen op een zo comfortabele mogelijke manier.
Dit wordt gerealiseerd door u een veilig en comfortabel gevoel te geven door middel van onze diensten en producten.Contact Informatie

Nobelhof 3, 1834VA Sint Pancras

+31 (0)72 - 58 25 684

info@seniorenwonen.nl


© 2019 Seniorenwonen.nl | alle rechten voorbehouden